Десет са жертвите на пътно-транспортно произшествие в Австралия, когато автобус с около

...
Десет са жертвите на пътно-транспортно произшествие в Австралия, когато автобус с около
Коментари Харесай

Десет жертви, след като автобус със сватбари се преобърна в Австралия

Десет са жертвите на пътно-транспортно произшествие в Австралия, когато автобус с към 40 души, които се прибирали от сватбено празненство, се преобърнал предходната нощ и изхвърчал от пътя, оповестиха през днешния ден полицията и медии, съобщи Асошиейтед прес.

Полицията в щата Нов Южен Уелс заяви още, че има и 11 ранени, които са откарани в близки лечебни заведения с коли за спешна помощ и 6 хеликоптера. 18 пасажери са се отървали без пострадвания.  
 
58-годишният водач на рейса също е в болница под полицейска защита, с цел да бъде проучен и да бъде преценено положението му може да е причина за случая.

Катастрофата е станала в 23:30 ч. в мъгла на автомагистралата към Сидни, на кръстовище на изхода за дребния град Грета (на 170 км северно от Сидни). 
 
Пътуващите били посетители на женитба във винарна в региона. Един от пасажерите разказал за телевизия „ Севън нюз “, че денят е бил прекрасен, а сватбата – приказна.

Кметът на близкото градче Сеснок Джей Сювал сподели, че катастрофата е била „ в действителност ужасяваща “.

Ние сме водеща дестинация за сватбени тържества и за туристи в Хънтър вали, сподели Сувал за телевизия „ Нетуърк найн “.

Градчето Грета е в сърцето на винарския район в долината Хънтър – картинно място, осеяно с лозя и заведения за хранене. Това е първият винарски район, основан в Австралия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР